Verhalenbundel "vijftien gezichten"

by - 31.8.14

Vijftien schrijvers uit heel Nederland bundelen hun verhalen samen in de verhalenbundel "vijftien gezichten". Deze verhalen gaan over moed en kracht die in elk mens van ons kan schuilen en juist ons kan verrassen in een moeilijk moment van het leven.

Via Koningin aan tafel wil ik het menselijke dilemma aan jullie schetsen waar iedere (jonge) dokter mee te maken krijgt. Wat zou jij doen als iemand met een ongeneeslijke ziekte voor je staat en wanhopig zijn/haar laatste hoop op jou vestigt? Zou je ten koste van alles blijven behandelen of weet je wanneer "opgeven" de juiste zaak is? En kunnen we daarmee leven naar onszelf toe? Wat is een goede dokter? Het zijn de vragen waar mijn personage mee worstelt gedurende haar loopbaan.

Op 18 oktober a.s. zal deze nieuwe verhalenbundel op een feestelijke wijze gelanceerd worden, waarbij alle aanwezigen kans maken op één exemplaar. Koop online een ticket en maak de onthulling van het boek mee, waarbij er een meet en greet met alle auteurs is. Direct na de lancering zal het boek te verkrijgen zijn via Godijn Publishing en bol.com.

Tickets & info:

Verkrijgbaar via: Godijn Publishing

Tijdstip en locatie:
18 oktober 2014 || 14.30 - 17.00 uur
Starsoundstudio, Ceylonlaan 7 te Utrecht

Hope to see u there!

Standing by. *kgh*

Suic.

You May Also Like

0 reacties