Long time no see!

by - 28.5.16


Mijn laatste post is al weer echt van een hele lange tijd geleden.. Wat ik al die tijd gedaan heb? Hm, veel 8D. Het meeste betreft toch vooral studeren, maar voor schrijven is zeker wel wat tijd geweest. Daarom kan ik nu dan ook trots aankondigen dat mijn laatste stukje werk gepubliceerd gaat worden in de verhalenbundel Vijfentwintig Obsessies! Na het project met Vijftien Gezichten heb ik besloten om mij opnieuw aan te sluiten bij een groep enthousiaste schrijvers om mee te werken aan een nieuwe bundel, die deze keer in het teken van "obsessies" staat. In totaal hebben vijfentwintig auteurs meegewerkt en allemaal hebben ze een situatie aangehaald die met een obsessie te maken heeft. Een intern conflict, wat zich bij de een diep kan verstoppen en niet zichtbaar is voor de buitenwereld, maar bij de ander zich als een explosie naar buiten werkt en daar die wereld de diepte in kan sleuren. Herkenbare obsessies, maar misschien ook nieuwe, waar de lezer nog nooit bij stil gestaan heeft.

Vanaf 29 mei zal de bundel officieel gelanceerd worden door Godijn Publishing en verkrijgbaar zijn via verschillende webshops (tegen die tijd zal ik de pagina hier bijwerken die er naartoe kan verwijzen ;)) en wellicht op termijn ook in een aantal boekhandels.

Mijn bijdrage in de bundel is het verhaal Vergelding waarmee ik voor het eerst met een officiële publicatie van Alex naar buiten treed. Het verhaal heeft, hoop ik, wat je mag verwachten van al mijn voorgaande verhalen over Alex :): Een hoog auto gehalte, bekende personages, wapens en actie en een tikkeltje drama. Omdat het verhaal in een short-story setting naar buiten komt is de science fiction achtergrond van haar en Mitsumo (waarin ze een onnatuurlijk wezen van de nacht vormen) verder niet toegelicht, maar zijn Alex haar rijkunsten daar zeker niet minder om geworden. Eenmaal het boek gelanceerd is zal ik mij voornemen in de toekomst hier nog een extra post aan te besteden!

Suic.

You May Also Like

0 reacties