Omslag foto verhalenbundel 23 x Zwart Licht

by - 18.3.17Hoe mijn instortende studentenkamer ineens dienst kon doen voor een luguber decor voor een nieuwe omslagfoto... Wat betreft fotografie zijn mijn favoriete werken vaak voortgekomen uit juist een lading improvisatie. Zoals hier in mijn badkamertje van nog geen vier vierkante meter, samen met Mandy Bontius, één van de schrijvers van de nieuwe verhalenbundel van Godijn Publishing. Met de titel "23 x Zwart Licht" zal deze bundel maar liefst 23 verschillende verhalen naar buiten brengen die het adrenaline gehalte bij de lezer omhoog zal doen schieten.

En nee, helaas heb ik deze keer niet bijgedragen aan deze nieuwe fantastische bundel :) Had zeker graag gewild, maar de combinatie met mijn studies maakt het actief schrijven een beetje onmogelijk momenteel. Wat niet betekent dat er nooit meer iets zal verschijnen! Met de aanschaf van een tablet heb ik ineens meer de mogelijkheden gekregen mijn verhalen overal naartoe te sjouwen om ook te blijven schrijven als ik van huis ben!

Deze prachtige bundel zal trouwens 26 maart gelanceerd worden in Zwolle. Voor de lezers die geïnteresseerd zijn geraakt: www.godijnpublishing.nl

Standing by. *kgggh*
Suic.

You May Also Like

0 reacties