Doodling.. Super saiyan Alex

by - 12.4.17


Oké, eigenlijk had ik willen schrijven vandaag, maar ik eindigde in een tekening maken. Ik ben op de een of andere manier weer in de Dragon Ball Z series beland en momenteel kijk ik naar de Cell Games. Oké, zeer hoogst waarschijnlijk moet ik mijn tijd echt nuttiger indelen (bijvoorbeeld leren voor examens, het schrijven van een literatuur onderzoek voor mijn afstuderen... en in mijn vrije tijd gewoon een nieuw verhaal!), maar het roept nogal nostalgische herinneringen op. Zelfs op deze leeftijd vind ik de serie stiekem gewoon nog heel gaaf om te kijken.Anyway, zo eindigde ik met het maken van een schetsje van Alex. Hoe ze eruit zou kunnen zien als Super Saiyan. Ik herinner me dat de eerste versie van Nachtwaker juist vorm begon te krijgen in de periode dat ik Dragon Ball Z keek. In diezelfde periode was ik al jaren trouwe fan van Swat Kats, dus de eerste gosah ontstond door een combinatie van een Swat Kat en een Super Saiyan, welke ik heel origineel een Super Sai-kat noemde.. Afijn, gelukkig zijn we heel wat jaren verder en is Alex in iets prachtigs ontwikkeld, wat niet meer in relatie staat tot zowel een saiyan als een swatkat :)


Back to work. Ik heb me verdiept in een nieuw schrijfproject van Godijn Publishing, wat zal starten in 2018. Een eerste idee staat al op papier, maar ik heb nog niet besloten of ik daadwerkelijk mee ga doen. Misschien to be continued dus!

Suic.

You May Also Like

0 reacties