by - 9.2.202020 en ik lijk een beetje onder een steen vandaan te kruipen wat betreft het schrijven van verhalen. Nee, het is nog lang niet zoals ik het terug zou wensen, maar ik vind dat ik de lat gewoon niet hoog mag leggen. Dus daarom probeer ik gewoon maar te schrijven wat er in me op komt, zonder er over na te denken of het niet beter kan of de plotlijnen niet beter uit bedacht moeten zijn. Ik werk nou eenmaal 80 uur per week (als het al niet meer is) en de werkdruk en stress blijft de komende 2.5 jaar nog zeker zo hoog genoeg om de schrijfrust volledig lam te leggen. Ik vind mijn werk in de medische wereld zeker uitdagend en leuk om te doen, maar ik heb geen flauw idee hoeveel jaren ik de rest van mijn sociale leven nog op wil blijven geven. Nou ja, we gaat het zien. En ondertussen blij blijven met elke letter die ik op papier weet te zetten.

Ik heb (eigenlijk al een tijd geleden) een wattpad account aangemaakt! Dit om werk van andere mensen te lezen, maar ook om mezelf te motiveren stukjes van Nachtwaker te schrijven en te uplaoden. Meld je aan \o/! Volg mij, en ik volg graag terug. O ja, link.. HIER: https://www.wattpad.com/user/suicyco345. Misschien dat ik de stukjes ook hier ga uploaden, ik weet het nog niet :3.

Lators.
Suic.

You May Also Like

0 reacties